17 de juny del 2011

L'ESTAT DE LA NACIÓ


La foto aquesta no vol dir res, però em sembla tan estúpida i poc improvisada com el que està passant en general. Els violents  la fan ben  grossa en el Parlament. Artur Más diu que és un atemptat contra la democràcia, després d’exercir el dret democràtic de venir a treballar amb helicòpter. Joan Herrera que  aquesta no és la manera i que no li sembla bé, que ell anava a votar en contra dels pressupostos  i Montserrat Tura (PSC) diu que l’abric que li han tacat, tot i ser de les rebaixes, se l’estimava. L’únic dentista que recomana menjar xicles amb sucre està d’acord amb Montserrat, no hi ha dret.
Un grapat de vàndals agredeix i insulta els representants del poble. No està bé. Els representants del poble diuen que les 2.000 persones que hi havia assegudes protestant són violents, com els simis aquestos. Això és un atemptat contra la veritat. Ah, i tampoc està bé.
En una baralla, un ésser humà trau una Katana i li talla el braç a un altre d’un sol cop. Açò no ha passat en Libèria, ha sigut en “esta España nuestra”. En Telecinco és una katana, en la Sexta, és un “machete de grandes dimensiones”, en Intereconomia  supose que serà una espassa Jedi, que amb els “latinos” (que per cert és eufemisme d’habitant més avall de l’Equador)no sé sap mai .La notícia no és aquesta. La notícia és que la policia ha estat ràpida i ha ficat el braç dins d’un putxero amb molt de gel d’un bar del costat d’on ha passat açò i l’han pogut reimplantar en el cos del que fins ara era “un pandillero latino”,  i que ha esta a punt de ser el 75% d’un pandillero.
Hui hi ha debat sobre l’estat de la nació. On és el president? Pregunta tot el país. En Kazajstán, que és el lloc on es tracten aquestos assumptes. Si senyor. Després encara hi ha gent que pregunta perquè es produeix aquesta separació entre els ciutadans i la política. El que molta gent es pregunta en canvi és  “ ZP, tio, era precís?”.
Fabra té un ull de vidre i dos collons de marbre i plutoni. Primer que si serà regidor no electe i ara vol ser el director de la policia local de Castelló. Per si no teníem prou pel·lícules de Torrente...
I el remate final :
 S'acaba d'obrir la campanya "pon un facha en tú vida". No los abandones, ellos no lo harían.Per favor, ajudeu-los, però a extinguir-se.