28 de juliol del 2011

NOVES GLÒRIES A ESPANYA


·         Aquest estiu, el penyafatalisme nacional és el protagonista. He hagut d’esperar uns quants diez per digerir i condensar tanta estupidesa i tant de tarambana en un post. Ací va un resum de les noves glòries oferides a Espanya:
  •  Francisco Enrique Camps (nom aparegut  en televisió en una imatge d’un informe judicial), àlies “Fransisquet”: Només un comentari al respecte. Com diu la cançó “ a la mar que te’n vages, no me fas pena...”.  “¿por qué te vas” també seria una bona banda sonora per al “sacrifais”  que hem contemplat valencians i no valencians. Sacrifici realitzar perquè guanye un partit polític unes eleccions i ens acabe manant un senyor barbut que fuma puros. El més graciós és que diu que se’n va sent innocents (paraules textuals, però en castellà, això si), quan el que pensava era romandre si el declaraven culpable.
  • ·Canal nueve:  Aquesta notícia diu que ha perdut el doble d’audiència que la resta de televisions autonòmiques. També hi ha una cançó; “ Qué será, será....”
  • ·      El “xupaeta”: Una presó.  3 reclusos n’agafen un altre en la dutxa i 1 d’ells li diu “¿Por qué no vienes y me das una xupaeta?”. L’exdirector de canalnueve es desperta de matinada amb suor  freda i aterrit pel que li pot esperar. Pel que sembla, pensa evitar aquest malson pagant amb bancals de taronger la responsabilitat civil. Esperpèntic . 
  • La CAM: la intervé el banc d’Espanya, se suposa que la comprarà un altre banc, ara ens assabentem que el directius s’autoadjudicaven préstecs milionaris amb un 0% d’interès.  Els responsables? Els clients d’una entitat (jo sóc un d’ells) que no és gens de fiar.  En tenir temps me’n vaig a la meva oficina a retirar els meus modestos estalvis. Continuarà...
  • El gomero: Aquest terrícola erasenador i de la Gomera. Com és gomero, va pensar que per cel·lebrar que la seva cria és llicenciava, el millor era anarse’n a gastar gometes junts. Gran imatge, la del pare i el fill junts en “una sauna de masajes”  o “un local de alterne” segons els diaris amics o no. Per als contribuents, electors i altres persones encara menys respectables, estaven en una casa de putes.     El gomero es pensa que és Berlusconi. Agafa un torontoll  acompanyat del puteret ( si el pare és putero, el fill que l’acompanya és puteret, ho diuen la RAE i l’IEC, segur) i “la lien parda/ la fan ben grossa. Ve la policia i ací és on el putero-gomero desperta el polític. Els desitja que es muiguen de càncer i els diu que acabarà amb la seva carrera. A més d’açò diu: “yo me meo en las putas, no pago a las putas" que en “roman paladino” significa “sóc un porc  fastigós”. Ací és on es troba el quid de la qüestió. A la cas de putes/sauna/local d’alterne li van oferir panyals. Quina injustícia. Això cabrejaria qualsevol. Per fer-ho més bonic, agredeix els agents. Per altra banda, quins records d ela festa de graduació del seu fill! Impagables. Sempla una pel·lícula de “porkys”. El representant del poble ja no és senador, una llàstima. Però encara és president de la illa. També ho podria ser dels gomeros (usuaris de gomes en general), però l’hem rebutjat per porquet. Per cert, li diuen CasimiroCurbelo. El cognom de sa mare, millor no esmentar-lo, que la dona no té culpa. Tots els orinals per a ell.
  •    Per rematar, comunicar-vos que el pazo de Meirás (preciós) romandrà tancat el mes d’agost perquè la família de Franco estiuejarà allí tot el mes. Memòria històrica mal entesa.·    
     Com diuen els vells:  Tot açò és una burlesca!.