12 de setembre del 2009

EL PROFESIONAL

Hui veig en les notícies que han sentenciat a Josué E. de la H., un soldat profesional que, de tant profesional, se'n va anar l'any passat a una manifestació de neonazis "contra el racismo antiespañol" i, en un vagó de metro i davant d'una càmara, li pega una navallada en el cor a Carlos Javier Palomino, un xic de 16 anys que anava a la contramanifestació-no autoritzada-i el mata .El profesional deixarà de ser-ho quan el posen primer en una presó per a militars i després en una presó per a no profesionals, però esta no és la qüestió(per supost cal dir  que aquest gran intel·lectual -professional-assasí no és una mostra de l'exércit espanyol, on hi ha veritables professionals que realitzen importants tasques humanitàries i altres  no tan humanitàries).
Si s'autoritza una manifestació contra "el racismo antiespañol" està ben claret que es justifica estar a favor d'altres tipus de racisme, però així i tot es pot convocar una manifestació com aquesta i que et donen el permís, supose que tot és qüestió  de  posar un eslògan adequat. D'aixó i de que un altre profesional que pensa que aquestes manifestacions de calbs amb aguilutxos i intel·lectuals amb camises blaves de i la ma en alt és com la Cibeles Fashion Weeki i en dona permís  . Però és que resulta que, cada vegada que aquest ganao s'enjunta hi ha ferits (sobretot estrangers), esvàstiques pegant voltes,tot tipus de parafernàlia simpàtica i ara, un mort.
Aquest tipus de manifestacions convocades per diverses organitzacions de premis Nobel són increïbles. Resulta que el president de l'Associació de clubs de alterne d'Espanya i propietari del prostíbul més gran de València (aparegut més d'una vegada en canal 9 parlant d'immigració en algun debat, per cert) on totes les xiques que "s'oferten" són estrangeres és el presi d'un d'aquestos partits (un altre profesional). I l'astall de (rellenar con  improperios al gusto) com el soldat Josué-un nom de pura raça- defensors d'aquest altre professional són gentola que mata un altre espanyol quan van a defensar el seu espanyolisme. Xé, no passa res, l'any que vé que n'autoritzen una altra, que per aixó hi ha llibertat d'expressió, no?.I quin asco tinc damunt només de pensar-ho!. No hi ha cap manera de defensar aquesta actitut. NO N'HI HA CAP!.
.

Rodrigo Y Gabriela - Capitan Casanova

Amb aquesta prou.Una de les primeres gravacions.Després dels videos jo no sabria si dir Gabriela i Rodrigo més que Rodrigo i Gabriela, però bé...

Tamacun (Rodrigo y Gabriela)

Esta és d'ells. Sóna bastant "latina" a que si?. Amb la poca escenografia que gasten( no els en cal més), igual podrien tocar davant de 50.000 persones que a Sella enmig la plaça, tot és mirar-ho...

Stairway to Heaven live (Rodrigo y Gabriela)

Tot un clàssic. Aquesta versió m'encanta.

VIVA MÉXICO CABRONES IV: RODRIGO Y GABRIELA

Per finalitzar aquesta setmana fantàstica descobrint Mèxic, parlarem de música. I ho fem amb dos veritables "guitar heroes":Rodrigo Sanchez y Gabriela Quintero. Nascuts en Ciudad de México, tocaven en una banda anomenada “Tierra Ácida”, i fartet ell i farteta ella de no trure ni per a menjar, se’n van a Dublin sense saber parlar anglés a tocar pels pubs per a practicar el seu so... Anys més tard (pel 2005) estaven de gira pel Regne Unit i tota Europa, després d’haver compartit escenari amb ni més ni menys que Muse, Interpol, Arcade Fire (d’aquestos ja parlarem) o els Fartera (o The Killers, com vullgueu dir-ho).
I és que aquesta parella fa barbaritats! El grup són ells dos tocant la guitarra(feta a mà per un tal Frank Tate) a tuti plen i maleint de tant en quant amb accent mexicà i ja està, però mireu els videos de dalt i ja em conteu. Vaig a penjar-ne  uns quants videos que són  barbaritats!. Viva Mèxico, cabrones!. Qué les vaya bonito pues!
Ténen 4 discs:
-Foc (directes a Manchester i Dublin)
-Re foc (remasterització de l’anterior):  http://www.megaupload.com/?d=T8CNJR89
-Rodrigo y Gabriela (2006):  http://www.megaupload.com/?d=G4IS29AA
-11:11 (2009)
FEU EL FAVOR DE FER EL FAVOR DE COMPRAR-LOS SI VOS AGRADEN!.