10 d’abril de 2012

AHI ESTAS TUUUU...


El de baix és un gai corromput o un jove eixint de la discoteca, segons aquest mequetrefe

"Aquellas personas llevadas por ideologías que acaban por no orientar bien la sexualidad humana piensan ya desde niños que tienen atracción por personas de su mismo sexo, y a veces para comprobarlo se corrompen y se prostituyen o van a clubs de hombres nocturnos, os aseguro que encuentran el infierno”.
Quines són les ideologies que orienten bé la sexualitat humana? Hi han ideologies que orienten en la sexualitat animal, vegetal  o zombie? Quines?.
Quins xiquets són eixos que tenen atracció per persones del mateix sexe per no pertànyer a ideologies que orienten bé la sexualitat humana? Els xiquets tenen ideologies?  Què collons sap un retor sobre xiquets?.
Quan es produeix la corrupció? Només es prostitueixen de vegades perquè estan corromputs? Açò només passa entre setmana o els diumenges abans de missa?. Hi ha clubs de hombres diurnos? No n'hi han club de mujeres nocturnas?.
Com ens pot assegurar que troben l’infern? Ha estat en cap club de hombres nocturnos per arribar a l’infern? Molt costa el bitllet d’anada? A vosté l’han parit així, s’ho fa o és pura inspiració divina? 
Amb carinyu, una bresquilladeta pastoral per a la propera homilia:
 
 Seguidament, les paraules d’un altre màrtir del nostre temps:
“Yo me siento como la joven casada de ‘La semilla del Diablo’ que descubre que el príncipe de las tinieblas la ha violado durante el sueño y que piensa en lo que podrá ver en unos meses”.
César Vidal, La Razón, 9 de abril de 2004.
Sóc un mar de dubtes:
La simple imatge del possible cosí de Natxo Vidal ultratjat pel dimoni m’ha fet perdre la fe. Si escrius açò et paguen diners? Hi han personetes que s’imaginen copulant forçadament amb el dimoni i no van al metge?. A quins clubs va el sr. Vidal? Ja haurà parit? Què fer quan estàs amb els col·legues en un bar o restaurant i un pregunta “com va?” i l'altre contesta “em sent com si el dimoni m’hagués violat anit mentre dormia,pense en el que podré veure en uns mesos”.