15 d’agost del 2011

PALMERES DATILERES


Abans que res; les paraules del profeta: No hi han palmeres, però hi ha cada dàtil...
Ara, l'exemple ilustratiu .Anem a suposar que m'afilie a Plataforma per Catalunya, un partit polític d'eixos que "no són de l'extrema dreta" i tenen com projecte polític negar l'empadronament i la sanitat a la gent que no tinga papers perquè "se n'aprofiten" i ens lleven el que és nostre entre altres perletes que neguen drets fonamentals. Suposem com dic que el discurs de merd aquest em sembla convincent, m'afilie i em presente a unes eleccions municipals on el partit aconsegueix 67 regidors en tota Catalunya. 
Jo sé com parla el líder del partit, que no amaga en cap moment que ha sigut membre d'una colla de boy scouts anomenada "Fuerza Nueva", molt simpaticots tots ells i aspirants al "club de la comèdia".
Suposem que sóc regidor de Salt, en Girona i cap de llista de la formació. Però tinc dos problemes; el primer és que tinc un novio dominicà, cosa que als meus democràtics companys de partit no els agrada. I un afegit, resulta que sóc un home i tinc novio. Anateeeemaaa!. Ja estic imaginant-me el rebombori. Tots dient "tenim un regidor maricó i amb novio estranger" "lapideu-loooo". Per sort no han arribat a aquest extrem, se n'ha anat ell abans que li ho diguen. La veritat és que en la seu del partit van començar a aparéixer saquets amb pedres i va sospitar...
Aquest cas  encara és més graciós. Ella  és una dels tres regidors que hi havia d'aquest partit. "Al final sólo puede quedar uno". Esta també és valenta. Té novio de Camerún. Quan el cap d'aquesta agrupació d'ajuda a la immigració anomenada "plataforma per Catalunya" es va assabentar, la va "presionar" per què abandonara el partit. Tot i que el xic té papers. Què coses! Un partit que diu en els seus eslògans que primer són els d'ací està en contra de que tingues un novio estranger, perque dónes mala imatge. No m'ho haguera imaginat mai!
La pregunta és:  Estos dos terrícoles estan en política per ideals o per a guanyar diners? la resposta correcta és la b, guanyar diners, sino, pense directament que han d'anar al psiquiatra i sincerament, per suavitzar-ho un poquet, diré que crec que no "estan molt preparats" per a la política. El regidor que queda, per a donar un poquet més de color a aquesta història podria ser un transexual neonazi cap rapat amb perruca o un ciutadà  que va ajudar a un xic nigerià a pagar l'autobús... qualsevol "defecte" acabaria amb tota la corporació de Salt, i donaria per a una novel·la o  per a la segona part de "Infiltrados". Anima't.
La pregunta: de veres pensaven que el cap dels boy scouts anava a permitir-ho?.  Un dels dos diu: "en el partido hay gente con tendencias nazis"... i què esperaves, rastafaris i "jipis"? esta gent, quan els dones una "plataforma", formen una piara on cap de tot, amb diferents graus de radicalisme. 
Jo me'n vaig a veure al papa, que està amb la mama i el tete.