4 de desembre del 2011

DIVAGACIONS (ANIMALADES)


 
Com que hui no he assistit a catequesi, he tingut prou de temps per a reflexionar a ma casa. I he arribat a la següent conclusió. Les criatures de la meua generació ens hem desenvolupat envoltats d’animalades. Aquesta meditada afirmació apareix després de comprovar any rere any  que la humanitat continua dividida en dues qüestions fonamentals extremadament polèmiques:
1)      Nesquik o Cola Cao? 
2)      Don Pimpón és un arbre o un mussol?
Don Pimpón –més bé la cara d’un conegut que s’assembla prou- m’ha fet pensar en el seu company l’erissó nudista, qui m’ha fet pensar en Sonic, el videojoc i han paregut  losmundos de Yupi i el gran oblidat, el seu company Astraco!.
D’ací me n’he passat al Donkey kong i a Magilla Gorila. De Maguila Gorila a Karate kat i Hong Kong Fooey. De karate kat a Olong, el porc que apareixia en Bola de drac i també ha aparegut el bitxo eixe que era com un gat blau i volava, animal al cap i a la fi.
No poden faltar els “telenyecos”, que són van assentar les bases del que ha d’aparéixer en un plató de Tele5: un batraci xerraire, una galllina -que sempre m'enganye i no sé si és "telenyeca" o no- i una porqueta... però si hi ha un lloc on les animalades estan per tot arreu és Disneyworld; un ànec vestit de “marinerito” que  fa topless a la inversa, dues rates enamorades, gossos d’intel·ligència variada com Goofy o Pluto... d’ací me n’he passat a Scooby Doo i els “apandadores ... i de sobte ha aparegut en la tele Urdangarin!. La imatge del duc de la butxacada junt a aquesta reflexió destrellatada ha fet que apareguera un desig, una cançoneta de Lagartija Nick que diu que en disneyworld seríem porcs i una pregunta. I jo, qui seria en Disneyworld?.