22 de febrer del 2012

TORNA EL SAINET: XÉ, POS EL ENEMIGOOO!


Primer, segons la delegada del govern, són uns incidents sense importància, seguidament no es pot tallar el trànsit, és il•legal. Després de dir que potser la policia s’havia extralimitat, el ministre de l’Interior diu que els manifestants són un atall de radicals i que són violents, i, a continuació, el cap de la policia, en unes declaracions suposadament oficials, vestit de paisà, pega palmades damunt la taula parlant de “el enemigo”.
Balanç: 42 detinguts, menors colpejats –sembla que això si que és legal- , tenim un xèrif que colpeja taules i veu enemics per tot arreu, i un ministre de l’Interior i una delegada del govern que,com ha demostrat, no té ni puta idea. Per altra banda, els orangutans periodistes d'alguns fulls parroquials de la dreta més extrema i el PP diaris diuen que els manifestants són gent d’esquerres i radicals ; suposadament, els de dretes, si tenen fred perquè no hi ha calefacció a l’institut, s’aguanten “con dos cojones” o si els retallen el sou i els pugen les hores de feina per “estalviar” mentre es tiren els diners en aeroports sense avions els sembla magnífic...
Mentrestant, el president del govern se’n va a Londres a demanar Gibraltar,gràcies Mariano, és el que ens cal, sense Gibraltar res no tornarà a ser igual, i diu el tio que no podem donar una imatge dolenta d’Espanya!
Què raó tenia el profeta: No hi han palmeres, però hi ha cada dàtil.
Gràcies a tots per reviscolar el gènere del sainet!