19 de novembre del 2011

VOTAD, VOTAD MALDITOS!


 
Fa dos dies, parlava amb altres éssers humans/conglomerats càrnics  sobre el dia de les eleccions. En principi, no pense anar a votar.  Per pura i dura decepció i perquè he estat estudiant les opcions i no m'apanyen.
Mai de la vida votaria al del puro i la seva caterva perquè entre moltes altres coses,el discurs que tenen em sembla absurd. Saben el que han de fer però no t’ho diran ni ho veuràs si no els votes, així que vota a cegues i confia en ells, que són la solució.  I una poca merda, així de clar. Si volen, que facen tontaes, però que no li diguen “programa electoral”.
Els de l’atleta retirat només els he votat una vegada, i em va agradar el que van fer i moltes coses de les què han fet, però durant molt de temps van negar la situació, han fet una reforma laboral absurda, han canviat la constitució amb el suport dels del puro i no saben per on tirar. Una bona merda també per a ells, i sense cap llastimeta, tot siga dit.  Jo pense que durant un temps hem tingut un govern absolutament desbordat per les circumstàncies i incapaç. No val dir que "la culpa no és meua". No. La culpa no és totalment teua, d'acord, però les mesures, han sigut absolutament  inútils, en la modesta opinió d'aquest mequetrefe.
 
Els dos monologuistes no han parlat de l’atur juvenil, del medi ambient, de corrupció o d’educació... només economia i coses que el 99% dels ciutadans no tenim massa clares. Jo preferisc votar als mercats o que em donen a triar entre Moddy’s, Fitch o Goldman Sachs i prou.  En aquestes eleccions “nacionals”, el partit no es juga en casa, ho han deixat ben clar; tots estan preocupats per les exigències imposicions del que anomenen Europa i que no és més que la presidenta d’Alemanya i le pétit president tallant el bacallar. De la gent que es queda sense casa com a conseqüència d’una estafa legal i consentida entre els bancs i l’administració, tampoc en sabem res, mentrestant continuen parlant de “crisi immobiliària” amb centenars de milers de cases buides i sense cap previsió d’abaixar  els preus. Ací el que interessa és només parlar de pensions, que total els joves tenen molta vida per davant i moltes oportunitats de votar.  MOLT TRIST!.
La resta de formacions, considerades minoritàries, són directament discriminades.  Si votara per exemple, a EU, seria un votant “minoritari”. El sistema discrimina entre votants de primera categoria i de segona categoria, perquè no val el mateix un vot a un d’aquestos partits que al dels dos monologuistes anteriors.  Aleshores,  preferisc votar el PACMA, almenys em sent més representat com animal  terrícola que com a votant.
En una democràcia menys anormal, almenys s’escoltarien les propostes d’aquestos partits i s'intentaria arribar a solucions amb consens, però ací, mentre la llei electoral no canvie –i l’han de canviar els que he nomenat abans mitjançant acords- no hi ha res a fer .   Més d’un ésser humà  m’ha dit que  “després no pots criticar el que fan uns o altres”...  jo no ho veig així.  Supose que qualsevol ciutadà –votant o no- pot criticar la gestió de qualsevol govern o partit, si la llei no ha canviat.  Votar nul podria ser una bona opció, però és que no m’abelleix, no estic indignat, estic fartet.