7 de setembre del 2009

Extranormal, Muñecos vivientes

Pa cagate i no torcate! . La véu en off és apocalíptica total!. Atents/es al retor i amb el venedor de ninots!. El testimoni de la xiqueta que diu que li posa menjar al ninot i li desapareix ja és l'ancabose (tata, fes-t'ho mirar, igual tens lladres en casa).

Extranormal, La casa de las muñecas

Els cosins mexicans d'Iker Jiménez fan un programa que es diu "extranormal" i que, al contrari del queesteu pensant,no parla de premsa rosa...Jo no sé qui està pitjor, si "el tio Anastasio Santana" que les va posar, cite textualment: "para espantar del espanto al espíritu" o els que fan dues hores de barqueta fins la casa per veure açò...

VIVA MEXICO, CABRONES!

Mèxic és un país què  no para d'eixir en les notícies per esdeveniments terribles (Ciudad Juárez és la ciutat més violenta del món) i per patir una veritable guerra no declarada contra el narcotràfic on tots (institucions, policia, exércit...) estan "en la mullà". Però aquest post no  pretén parlar d'açò. I és que Mèxic és un dels llocs on la penya més fatal està - són els creadors de la lluita lliure amb carassetes i de la "Santa Muerte", per exemple- . Així que aquesta setmana toca un especial "Viva Mexico, Cabrones". I començarem amb dos videos d'allò més total (veure dalt)