15 de febrer del 2010

Extreme - More than words [Karaoke]

Xe, que ahir era el dia dels enamorats (hui ja no, que si estas enamorat/da, només ho podies celebrar ahir, no sigues macarra!)i per "celebrar-ho" , dues visions de l'amor: la primera, TE-MA-SO d'un grup anomenat Extreme que la va truare allà pels 90 (jo anava a l'institut quan la van traure) i que és bonica de veres!, encara que la lletra és prou pastelosa, però bonica, ho és un rato. No feu massa cas dels subtítuls en espanyol per si de cas...

2 comentarios:

amparo ha dit...

Realment molt emotiva la cançò, temaso de deveres, d'eixos que perduren en el temps. Però... on he sentit jo esta cançò?¿? No serà la banda sonora d'alguna pel.lícula o d'algun algun anunci¿?¿.

I els subtituls en castellà, estan molt be per als que no sabem massa anglés així ens enterem del que diu, i el que diu és molt tendre i sensible, que no sensiblero.

Mequetrefe ha dit...

Val, potser tens raó, és sensible més que sensiblero. La cançó va aparéixer ahir a la sèrie el mentalista per si estaves veent-la, però també ix en alguna pel·lícula.Jo la vaig conéixer per la ràdio.