6 de juny del 2010

LA BANDA AL CARRER

















L'invent aquest s'ha fet en els EUA per a poder tocar en el carrer i té set seients, dos miniamplificadors, dos micros i una minibateria. Hi ha un festival de música que va per tots els estats on diferents músics l'utilitzen per tocar. Em sembla una idea boníssima per a tocar en el carrer i emportar-te tot el grup!. Vaig a posar-vos dues mostres. El festival és diu "Rock to Cycle":
Aquestos són nordamericans
I aquestos són valencians en Reno (Nevada )! utilitzant el mateix aparell.La música, per a qui li agrade. La versió original de Los Saicos (Perú ) és de 1969 .
Com està la penya!

4 comentarios:

amparo ha dit...

l'invent eixe té rodes, dic jo que podrà moure's...

Per a festes estaria la mar de be ara que, ja me'l puc imaginar Secanet avall, a La Granja pararia directe :)

MEQUETREFE ha dit...

Si que es pot moure, de fet, la idea és eixa, anar menejant-lo per tota la ciutat per fer concerts ací i allà.És genial per a tocar al carrer i fer això de "irse con la música a otra parte". És prou curiós. Ací acabaria en la Granja segur,hehehe.

Morning Star ha dit...

Ei!, aixó és brutal!

Molaria tindre'n un per passejar per Sella, pero el problema serien els carreronets i les costeretes...

MEQUETREFE ha dit...

A més, si us fixeu, en la foto de dalt dcel tot,a l'esquena del bateria, hi ha un volant. És tremendo!. I la idea de fer un festival de música al carrer amb açò és senzillament, genial!.Sembla que no té frens, sinó, en un mateix dia, podries tocar en el Grupo,en el pàrquing, i en la Font Major, sense fer cap muntatge,hehehe...