9 de juliol de 2010

FUTBOL I RELIGIÓ (ficció real)

Un grup d'éssers humans  d'un païs qualsevol queden junts per veure una semifinal d'un mundial qualsevol   en un local qualsevol. Hi han unes 15 persones més o menys bramant,imitant la vuvuzela, menjant entrepans i hamburgueses, beent  refrescs variats i abeurant cervessa...Sembla que estan en les mateixes grades de l'estadi... "Fueraaa", "uuuuiiii", "va, va va", "a por ellos""feu algo"... són els crits més escoltats per la resta d'éssers humans que passaven per alli. De sobte, una persona que passa pel carrer entra dins el local utilitzant aquesta contrassenya: "Com va Espanya"? i es planta al bel mig del santuari. 5 segons de silenci, algú emiteix eixa tos de "veste'n ja i no destorbes" i la incursió i el silenci acaben ací.
Uns quants minuts després, per a caldejar l'ambient, algú comença: "seeeeeeñor, me has mirado a los ojoooossss sonrieeeendo has dicho mi nooommmbre" i la resta d'éssers humans el segueixen. Alguns no sabien la lletra sencera, però la primera estrofa és inevitable, tots han pres la comunió i han anat a catequèsi...Bé, en eixe instant de fervor religiosa, un contribuient amb el monyo llarg pega un bot es-pec-ta-cu-lar i marca gol. Eufòria i alegria  per tots arreu a més de l'inevitable somriure provocat per la situació que s'acaba de produir. Un dels éssers humans pregunta: "després d'açò, qui va a fer-se creient?". S'alcen un o  dos braços.
El millor de tot açò és que es ha passat conforme està escrit ací. Done fe.

5 comentarios:

Speaker ha dit...

La penya està fatal!

Morning Star ha dit...

Jo també done fe.

A més, es demostra que, quan algú diu que "té catequèsi" és de veres, perque la cançoneta ens la sabíem tots.

Àngels ha dit...

jejeje... per a no oblidar-ho mai... quin moment!!!

MEQUETREFE ha dit...

Hola a tots.Què moment! açò ho agafa Iker Jimenez i fa un programa. La cançoneta hi havia gent que se la sabia´sencera! Haver fet catequèsi és com la mili, no s'oblida!La penya està mooolt fatal!.

sockorro!!! ha dit...

El fervor era tan gran que ma mare ho va sentir des de sa casa