14 de setembre de 2010

STUPID SUMMER 2010

Si, l’estiu està acabant-se. Enguany sembla que hem tingut menys accidents mortals de cotxe, se’ns ha cremat Ontinyent i també hi ha hagut altres focs a la Comunitat Valenciana, hi haurà gent que haurà trobat “l’amor estacional”, d’altres s’hauran posat com a foques menjant en xiringuitos i fent-se punxadetes i almenys 11 persones s’han mort praticant un nou esport de risc que acaba en “-ing”; balconning. Aquesta novetat estiuenca consisteix en llançar-se des del balcó de l’hotel a la piscina amb la grandíssima posibilitat de caure fóra o desnucar-se.
Les competicions d’aquesta meravellosa proposta d’extermini de la raça humana se celebren quan el sol està eixint i els competidors tornen a casa després d’una nit d’abús d’alcohol i drogues, quan les piscines estan buides. Els que aconsegueixen acabar la prova i no acabar en el cementeri –la prova l’acaben tots, el que passa és que alguns acaben baix l’aigua i d'altres baix terra –tenen l’inestimable honor de ser protagonistes principals d’eixe microcosmos anomenat youtube.
 Pel que l'equip d'investigació de la penya està fatal  ha pogut observar, no hi ha constància d’una forta participació nacional ni femenina, però tot és qüestió d’afegir més droga i alcohol entre aquestos col•lectius i posar-los en un hotel amb una piscina relativament propet d’un balcó. Animeu-vos xicons i xicones d’Espanya i podrem fer uns europeus de balconning retransmitits per Belen Esteban en telecinco. Si participeu i vos mateu, no passa res, total, els que participen, cervell ja no en tenen, per a què volen la resta?. A més, només serà un cop sec del cap contra la vora de la piscina... o la glòria. Emocionant, oi que si?.
Fa temps que no dic açò, però aquesta és una prova més de que s’acosta l’apocalipsi!. Recordeu les paraules del profeta: no hi ha palmeres, però hi ha cada dàtil.


5 comentarios:

Speaker ha dit...

Les autoritats no s'haurien de calfar el cap per evitar aquestes coses. Què pots fer contra algú que es llança voluntàriament pel balcó?

Haurem d'encoixinar els carrers, al final...

I els mitjans... com sempre, donant idees.

Morning Star ha dit...

Jo també vaig pensar de fer una entrada parlant del "balconing" este, perque quasi que es podria dir "gilipolling".

amparo ha dit...

Qué locura! Qué inconscients! i... quina por

Àngels ha dit...

Doncs si, "gilipollins" de veritat... que emocio, eh! m'estampe contra el terra i després els meus amics i familia a plorar... uf!

MEQUETREFE ha dit...

Hola a tothom i totdon. És una mostra prou clara de com som de "borregos" els humans, sobretot el més joves, perquè 11 morts haurien de disuadir qualsevol, però no,"suma y sigue"... i com diu Àngels, després els familiars i amics a plorar. En fí...