8 de desembre de 2010

WHISKI LEAKS:RESUM SETMANAL D'ACTUALITAT

Un govern pateix la filtració d'uns documents d'alt secret que comprometen la seva seguretat, i en comptes de buscar el funcionari encarregat d'aquesta filtració, volen condemnar la persona que l'ha rebuda i l'ha publicada perquè compromet la seguretat que ja tothom té de que els Estats Units d'Amèrica volen tenir controlat tothom.
Uns sindicats signen unes condicions laborals pactades. Uns treballadors no estan d'acord amb els seus sindicats. Aquestos treballadors protesten de manera curiosa: es posen tots malalts alhora o es presenten al seu lloc de treball i diuen que no treballen. En un món ideal, aquestos treballadors serien "màrtirs de l'INEM", però com són necessaris per a controlar el trànsit d'avions, se'ls pot militaritzar i obligar-los a treballar, donant per inútil i absurda una protesta que deixà uns 600.000 viatgers en terra i va deixar l'espai aeri d'Espanya tancat un dia. La conclussió que es pot extrarure de tot açò és que el verb "militaritzar" fa molta por i que s'ha inventat una nova variant de masoquisme: agafar un avió quan als controladors els rote no acudir a treballar. Diu el govern que "no les saldrá gratis". Dic jo que a qui no li hi sortit de bades és a tots eixos viatgers, més que res en disgustos i temps perdut per una protesta "incorrecta", per dir-ho d'alguna manera.
I per acabar, una filtració: el cas GUTI FRUTTI. Resulta que aquest ésser humà guanya un partit, se'n va de soparet i s'estabella contra un autobus amb el seu tot terreny (ai amic, quina sort que has tingut, si hagueres tingut un Jiulai com el meu tal volta estaries en l'hospital, però supose que eixos són els avantatges de jugar bé al futbol, entre d'altres)després d'haver begut. Segons ell, va donar 0'71 a la tasa d'alcool. Segons els diaris de Turquia, l'emigrant espanyol (si, Guti, a més d'un nom sorprenentment ridícul, és un emigrant) va donar 2'71 i li han retirat el carnet -de conduir, no de futbolista- sis mesos. Diu que està sorprés de com de ràpid ha arribat la notícia a Espanya. I què vols, si ja no sabem de què parlar!. Ale reiet, compra't un altre cotxe i si bebes no conduscassss....

4 comentarios:

Speaker ha dit...

No crec jo que se n'hagen eixit de rositas els funcionaris que han filtrat la informació.

Whiskey leaks els de Guti XD

No estan malament unes filtracions de whiskey, però sense conduir.

Salut!

MEQUETREFE ha dit...

Quant als funcionaris, la veritat és que no hi ha cap informació al respecte. La primera vegada, quan es va "filtrar" el vídeo sobre com des de un helicopter mataven un fotógraf de l'agència "Reuters" i uns quants innocents més, van jutjar al soldat que va fer la "filtració". Ara mateix, no sabem res de res sobre els responsables de que aquestos arxius hagen eixit dels EUA.
Guti si que té filtracions, s'ho haura de fer mirar,aixó de conduir filtrat.
Salut!

Morning Star ha dit...

Tots estan fatal: els del govern que tracten de culpable a qui no ho és, els treballadors que fan els que els rota (si aixó ho fèren els metges què passaria?) i, com no, l'emigrant espanyol amic de farres.

Peró, este últim té un qualificatiu més, com va dir MAPS, eixe gran filòsof: "està com un picot".

MEQUETREFE ha dit...

MAPS; què faps?, si està com un picot.