19 de febrer de 2011

SENSE SENYAL


En un acte de filldeputisme què passarà a la història de tot el poble valencià, els seus dirigents han considerat correcte negar al poble un medi de difusió cultural en la seva pròpia llengua. Ens neguen la informació i la cultura, la nostra pròpia cultura. Açò només s'explica per interessos partidistes, parlem clar,  volen guanyar el vot del blaverisme més reaccionari i fastigós. Com bé diu Josep Lluís al seu blog, no és qüestió de -ismes.
Açò és un atac frontal i directe contra la llibertat d'expressió per part de les institucions.
NO HO  HEM DE CONSENTIR!. Aquest atac institucional està  pendent de sentència en el Tribunal Suprem, així que encara queda esperança. S'ha d'arribar fins on calga -de manera legal- per a eliminar l'enèssima  cagada en la cara d'aquest govern autonòmic.

3 comentarios:

Neandertal Total ha dit...

Volem fer-nos tan analfabets en el nostre idioma com ho són ells, i l'extermini és el seu camí.

El PPSOE ho té claríssim, un poble analfabet és un poble controlat i dominat.

maria ha dit...

No podies haver-ho dit millor... crec que els valencians no ens mereixem ni aquest acte de filldeputisme ni tots els que porten fent-nos en quasi 20 anys de govern. Ja n'hi ha prou d'abusos, tenim que fer-nos escoltar d'una per totes.

MEQUETREFE ha dit...

Si, ens han d'escoltar.Ja n'hi ha prou de no donar explicacions, de no rendir comptes. Molta corbata i molt poca vergonya!