25 de febrer de 2011

LA TONTETA


No sé si heu llegit la notícia. Aquesta senyora, diputada de "esta España nuestra", diu que  a les persones amb discapacitat en la seva terra els diuen "tontitos". Tota una mostra d'afecte cap als ciutadans de la seva terra, que suposem és  Tontilàndia, perquè si el que volia era referir-se a Andalusia, tampoc deixa en bon lloc els seus habitants.
En la meva terra  a la gent que diu i pensa aquestes coses li diem "imbècil", i a més també pensem que és prou "inútil". El que passa és que no som diputats, més bé som  putejats per  veritables tontets i tontetes que, en comptes de prendre decisions, no paren de fer mostra d'un "idiotisme" que fa por.
Per a rematar, una altra perla: "lo que nos faltaba con el demócrata este"; "es lo más fascista que he visto en mi vida... como presidente".  Hui en dia dir-li a qualsevol "feixista" és com demanar l'hora, m'ho estic imaginant:   Em pot dir l'hora? -les quatre i vint,feixista- Arriba los relojes!O aquesta altra:-Perdona tens un cigarro?-no no fume.-Feixista!.
Un amic/filòsof de bar -  per cert, trobe a faltar aquelles converses, no sé res de tú- deia més o menys açò :  "el mundo es de los gilipollas", "ellos y sólo ellos tienen el poder", "mira a tu alrededor. Tú crees que sólo hay uno o dos, pero son verdaderas hordas que pasan desapercibidas hasta que uno habla más de 10 minutos con ellos. entonces florecen las actitudes y los puntos de vista... "el món no ho sé, però més d'un escó en el Congrés dels Diputats sí que ho és. O almenys un.

4 comentarios:

amparo ha dit...

Quanta estupidesa que diuen els nostres polítics. TOTS!!!
Qué llàstima de diners els que cobren i paguem a tota esta panda de polítics que tenim.

I quanta raó tenia Einstein al dir:
"Hay dos cosas que son infinitas: el universo y la estupidez humana; de la primera no estoy muy seguro".

maria ha dit...

El títol del teu blog li ve de perles a la gent de la que parles... no cal calfar-se més el cap.

Morning Star ha dit...

Em sona moltíssim que aquesta il·lustrada diputada de "este nuestro pais" fera comentaris també desencertadíssims quan era ministra...
I ara que pense: va ser ministra!!!

MEQUETREFE ha dit...

Amparo, a mi el que més greu em sembla és que, en molts casos se'n penedeixen, demanen excuses i prou, com si ací no haguera passat res!. D'aquesta manera demostren que no estan a l'altura de la posició que ocupen, on jo crec que se'ls ha d'exigir responsabilitat i coherència -encertada o no, però cohèrència-.
Maria, el bloc en un inici va ser creat gràcies a aquestes persones i el sentiment que em provoquen. Tens raó, no cal calfar-se més el cap.
Morning, boas noites! Si que va ministra i si que va dir no sé quines burrades, és el que tenen els burros, que diuen burrades...