2 de juny del 2011

EL COGOMBRE SAGRAT!

El llenguatge periodístic és fantàstic: prens una paraula que sone prou actual i crítica, amb un  poc de dramatisme, com per exemple "crisis" i una altra com per exemple "pepino" i fas la meravellosa construcció: "la crisis del pepino", que fa que una cosa seriosa, com  és el que el sector agrari d'un païs tinga pèrdues milionàries perquè el govern alemany diu " spanische cogombrrrreee merrrrdeeen" , semble un acudit. Encara sembla més graciós si li afegeixes aquesta foto de catàrsi col·lectiva. Sembla que estan comulgant.
La cara de Javier Arenas sembla dir: mennjaaaa ahiiii!. A Camps ("te quiero un huevo" i "te deseo un pepino"), li vé el gest eclesiàstic.Per cert, Francesc, el pantaló el portes un poquet "paquetero", hauries d'anar al sastre.A Esteban l'han pillat fent el que s'anomena un "paluego", que és posar-se la llengua entre els dents per llevar-se restes de menjar i no ha sigut Sitel, ha sigut el fotògraf. Cospedal I Valcárcel completen aquest escena d'epifania cogombrera rematada per tres xupòpters que han aprofitat el dia per fer-se una foto, que per catar cogombres no hi ha res com anar a peu de bancal amb la corbata i l'americana.
Una altra imatge de defensa del cogombre que he pogut veure per ahi i que afegeix certa dosi de penyafatalisme a tot aquest assumpte. Jo les titularia "fotògraf cabronet":

 La de dalt és graciosa. Jo sóc incapaç de menjar-me així un cogombre!. Espere que almenys l'hatja rentat amb aigua d'alguna sèquia!. Així la següent notícia seria la plana major del PP i Camps fent un anunci com aquell de desodorant "Fa" amb la xica de la catarata -millor no donar idees-. El de les ulleres de sol de darrere sembla que està a punt d'alçar el dit polze en senyal d'alegria. La de baix, simplement és una foto que no pinta res per a una notícia d'un periòdic d'eixos neofatxa que pinta poc. D'ací el títol "fotògraf cabronet".
Per cert, continuant amb el llenguatge, si enjuntem un mosso d'esquadra i un fatxo en una sola persona, el resultat seria un "motxo"?I per acabar, una lliçò de periodisme en exclussiva.L'equip d'investigació de la penya esta fatal ha aconseguit una imatge de l'individu en qüestió:


4 comentarios:

amparo ha dit...

jajajja,

Qué post més bo!!!

MEQUETREFE ha dit...

Moltes kènkius!! :)

Morning Star ha dit...

Boníssim, pero el millor de tot, el pantaló del Francesc.

MEQUETREFE ha dit...

No crec qu vatja al sastre. Sense tiquet no es pot reclamanr, i com ell diu, no els aguarda!