2 de juliol del 2010

EL FUNGOL I LA PREMSA.


Agarreu-vos que vé curva: Luis María Anson, en El Mundo: “De los ocho mejores equipos del Mundial, cinco son iberoamericanos. Cuatro de habla española, para ludibrio (= burla, però en culte) de Carod Rovira. Y, además, Brasil, que durante 80 años perteneció a la Corona española y que fue evangelizado por el padre Anchieta hasta convertirse hoy en nación puntera del catolicismo mundial. Felipe II, Felipe III y Felipe IV de España reinaron en la gran nación iberoamericana".
L'equip d'investigació de l'estat mental de peridoistes de la penya està fatal té una sèrie de preguntes sense resposta:A l'ésser humà aquest  què li passa? Haurà anat a veure algun partit i li han pegat una balonada al cap?. Noteu el fatxerio fastigós que desprenen estes declaracions?. Ara resultarà que si Brasil guanya el mundial, una part d'Espanya guanyarà el mundial. La resposta està clara: li han cremat les neurones els anys de veure cuixes i bescuixes en concursos de Miss Espanya. I quina plaga aquest tipus de "periodistes".

5 comentarios:

Àngels ha dit...

Eh, que paren ja... estic ja farta... cada vegada tinc mes ganes de ficar el meu cap baix del coixí del llit i no traure-lo mes d'allí. UF!!!

MEQUETREFE ha dit...

Fan veritable bossandera, però ahi estan, lladrant per tot arreu i cada vegada més i amb més gent que els escolta. Jo el que vaig a fer és deixar de llegir periòdics poc a poc. No és que llisca les opinions d'aquestos especímens, però veig que la premsa cada vegada és més partidista i descarada a l'hora de mostrar a les clares la ideologia (la que siga),jo a açò no vull jugar.

Àngels ha dit...

no ens deixen pensar. Supose que no els interessa a fi de comptes... de qui es la premsa?

MEQUETREFE ha dit...

Doncs tens raó, la premsa té "amos" que obeixen a interessos, siguen del color que siguen.

Morning Star ha dit...

A mi, perdoneu-me la reacció, pero esta declaració em deixa prou indiferent. L'únic que em ve al cap és dir: i què?dentr