28 de juny del 2010

FISOLOFANDO...

Existeix el bon gust i el mal gust o només existeix el gust de cadascú?. Hi han coses i accions que la major part de la gent considera de mal gust o injustificables, però sempre hi ha algú que no ho veu així, des d'allò més insignificant  a la barbaritat més salvatge. Per tant, els conceptes "bon gust" o "mal gust" esdevindirien absolutament variables, sotmesos a un punt de vista particular, en comptes d'un punt de vista general.
Jo sóc dels que pensa que hi han coses que intrínsecament són de mal gust, però si m'ature a pensar-ho un poc, crec que açò no és del tot cert. Aquesta percepció passa per una sèrie de conviccions establertes des de que venim al món, i que canvien depenent d'on vivim i de com vivim. Clar està que s'ha de posar un límit entre allò que es pot tolerar i allò que és inadmissible, però eixa no és la qüestió. El que vull dir és que aquestos conceptes s'utilitzen sovint d'una manera generalitzada (i jo pense que correcta), però no hauria de ser així. Ale prou.

2 comentarios:

Àngels ha dit...

ostres, que dificil, kike.
Supose que tot depen de qui ets, com has arribat a ser el que ets... no se.
Es com allò de les persones que sempre es creuen en la raó i mai accepten que la culpa ha sigut d'ells. (Uf, tinc una mala setmaneta en la faena).

MEQUETREFE ha dit...

Si, la veritat és que és una pregunteta prou difícil. Quant a les persones de les què parles, millor deixar-les estar (si és que es pot)i continuar sense fer-ne gens de cas (si es pot)...