1 de juliol de 2011

JOROÑA TI JOROÑA
Hui he llegit ací en un article d'un ésser humà que sempre té raó que els grecs ja no són de Grècia, són del FMI. I estic d'acord. Les fotos s'han fet en Atenes, la capital del lloc on es va inventar la democràcia. Democràticament han expulsat un parlamentari del partit del govern que s'ha oposat a les mesures (com es dirà "què collons teniu!" en grec?) , les quals han sigut aprovades per 155 vots de 300 possibles.Que els facen un reliquiari a eixes 5 persones de l'oposició gràcies a les quals s'ha pogut vendre els ciutadans per a qui treballen i que continuen pegant porrades als afectats, que aixó és absolutament democràtic i just. Segons "sabudillos" i economistes, no es podia fer altra cosa. Aixó o deixar quebrar el país. Grandèrrima opinió d'expert que proposa solucions.
El més graciós de tot és que els "sabuts" insisteixen en el fet que Grècia va dir mentides i va falsejar xifres per no mostrar l'estat real de la seva situació econòmica. És a dir, que totel desastre ha sigut provocat  perquè un grup de persones -que ara han lliurat els seus veïns al FMI- va esborrar un zero. Una altra cosa inquietant és que ningú va fer una miserable auditoria externa als comptes grecs. Si aixó és de veres, justifique les porrades, però en Brusel·les i dins del Parlament Europeu, que hi ha gent que porta massa temps asseguda dins i no està fent les coses de la manera correcta, que no se'n van  ni amb salfumant. La resta de mecanismes, com el control de les finances, no serien necessaris. I tot seria tan democràtic com pegar-te una porrada al cap quan ataques un defensor de les garanties democràtiques amb una ampolla.
Qui és el següent? El FMI reparteix les cartes. Mentrestant, sent massa voltes la paraula "democràcia" per tot arreu, com si calguera reivindicar-la...


3 comentarios:

miquel ha dit...

Aço ja fa temps que es veia vindrer... a vorem qui son els seguents. I tota la rao tens quan dius que hi ha gent que s'ha apalancat en el poder... pero trobe que no hi ha prou en que s'en vagen. Que tornen el que ha robat primer!!!

Àngels ha dit...

Mequetrefe, No se si tocaria "reivindicar-la" o "reinventar-la"... i qui sap si tornaran a ser els grecs els que ho facen.
I, si, certamente el parlament europeu necessita una bona neteja, igual que els nostres.

MEQUETREFE ha dit...

Teniu raó. Miquel: abans que se n'anaren haurien de donar explicacions i en alguns casos tornar el que han furtat.
Àngels, esperem que es reinvente, perquè el que hi ha ara mateix no funciona com cal.