10 de febrer del 2012

QUÈ ENS HAN DONAT ELS RAMONES?


No sé si heu vist "la vida de Brian" i aquesta grandèrrima escena on pregunten: "¿y los romanos, qué nos han dado?". Doncs bé, furgant en el caixó dels cd, se m'ha ocorregut la següent pregunta/bajanada: "Y los Ramones, qué nos han dado?". Doncs, entre d'altres coses, açò:
 
 
 
 
 I de postres:

 Per a rematar, i ja que estem de sentències aquesta setmaneta, després d'escoltar el disc "Loco Live" dues vegades seguides, estic totalment d'acord amb les paraules d'un locutor de ràdio:
"els Ramones no són només un grup, són una actitud".
ONE,TWO,THREE,FOUR!
EI! OH! LET'S GO!

3 comentarios:

Josep V. ha dit...

Jo, a banda dels cartutxos trepidants que són moltes de les seues cançons, em quede amb l'estètica dels texans esguellats i les caçadores de cuir. És trist observar com, actualment, hi ha molts joves incultes que llueixen el nom dels Ramones pensant-se que "Ramones" és una marca de samarreta.

Fraga is a punk rocker!

Morning Star ha dit...

Josep, de veres hi ha gent que es pensa que "Ramones" és una marca de samarreta!!!? Tristíssim!

Tio, la que has posat de postre era una de les meues preferides! "Rock-rock-rock-rock and roll high school"!!!
Ah!, i el directe del "Loco live" és increible, inimitable... brutal! En raó et vas convèncer de la frase eixe del locutor.

MEQUETREFE ha dit...

Josep: Jo he vist samarretes dels Ramones en H&M, així que no m'estranya que es pensen que "Ramones" és una marca, tot i que aixó no és cap excusa.
Quant a Fraga, eixe era molt més punk que rocker, hehe.
Pere: "Loco live" s'hauria d'estudiar en les escoles, igual Wert Simpson ho imposa...