26 d’agost del 2009

Operación Pandemia

Que passa amb la punyetera grip del porc? Penje un documental (9 minuts 50) que ofereix dades prou interessants (sobre tot per als amants de la conspiranòia, que és la suma de la conspiració més paranòia).

4 comentarios:

amparo ha dit...

Ja havia sentit parlar un poc sobre este tema, però no tan be explicat com en el vídeo que ens mostres.

Interessantíssim!!!

Mequetrefe ha dit...

La veritat és que sí és interessant. Jo dubte un poc de les acusacions a Rumsfeld, només perquè si fóra tan fàcil comprovar-ho, seria molt fàcil deninciar-ho. Llevat d'açò la resta és ben interessant.

Morning Star ha dit...

Este video el vaig veure fa poc en el blog d'un amic i també em va agradar.
La veritat és que jo no sóc amic de eixe tipus de "conjures diabòliques" amb plans maquiavèlics, pero aixó sí, no dic que siguen mentida.
En fi, que el video està bé: està clar que va haver (i n'hi ha) una alarma exagerada per la grip i que és molt possible que algú estiga enriquint-se per eixa raó.

Mequetrefe ha dit...

A les notícies de hui ha aparegut com pensen actuar els diferents països front a la grip.França ha comprat un número de vacunes superior a la població. La idea és vacunar a tothom i totdon. A més, si en una aula hi ha més de tres contagis, s'ha acordat tancar les escoles... Mentre que, per exemple en els EUA, que ténen uns 245 milions d'habitants, només s'ha previst vacunar-ne 160. La qüestió és que previndre és absolutament lícit, però el negoci és total...