18 de novembre del 2010

SINDROME DE FARTERA EXTREMA

L'astall de malparits que hi ha en Espanya va en augment. No sé si són producte de la crisi, la classe política que tenim o l'opressió testicular produïda per voler ser tan "matxos" i no poder. La qüestió és que estic esdevenint malalt: tinc la Síndrome de Fartera Extrema (SFE en català, EFS en anglès-supose-).
Les meves fonts em malinformen que estan preparant per a les properes eleccions autonòmiques, locals i fins i tot estatal, un nou partit. El partit dels malparits. Ara mateix estan fent unes primàries a veure si el president  és aquest  que apareix en el vídeo de l'enllaç, la que li riu les gràcies, qualsevol porquet de la taula que no li para els peus, o un dels tres porquets dels que parlava uns posts enrere. Un altre afiliat més a la legió de xiquetes tendres. Front a la puixança del filldeputisme en Espanya es pot protestar, però el resultat cada vegada s'assembla més a aquesta vinyeta:
Podem exigir, però no ens faran cas. Ja han dit que com és una conversa privada -se suposa que algú  s'ha deixat els micros oberts mentre estan en publicitat- no passa res, tot i haver xiquets d'escola com a públic. Algú ha pensat que això està molt bé, portar a malparits a parlar davant de xiquets i xiquetes en edat escolar. No sabem quin serà el destí del tècnic de só que va deixar els micros oberts, però jo li faria un homenatge i li firmaria la baixa per  SFE.



Front a açò també ens podem encendre a més no poder, i proposar, en funció del grau d'indignació, sancions, denúncies, (jo només demane que l'hagueren fet fóra del programa, però es nota que no els afecta massa el que diu, la única  afectada és ella, però tampoc va més enllà del "estás enfermo"), o inserció d'objectes conduntents per orificis a determinar... però heu de saber que fa igual. Sembla que  la llibertat d'expressió en Espanya  és el que té, que com és una "libertat" no té "conseqüències". Crec que ens falta ben poc per anar un pas més enllà i sentir parlar de veritables crims sexuals o  racials ( quan els xiquets diuen que venen de Marroc diu "esto parece una ONG") mentre una piara asseguda a una taula observa i una moderadora incapaç no s'acaba d'enfadar. Portaria conseqüències? supose que si, però la maniobra és clara:
"calumnia que algo queda".
Per cert, aquest és l'últim post parlant de la burumballa aquesta (porcs ficats a política, escriptors porcs, porcs en la tele i porcs en general, que l'animal tampoc ha fet res, però no m'acaba d'agradar) que, tot i estar fatal, m'han fet caure malalt. L'altre dia em van dir que només parlava de coses que estaven malament, m'ho he fet mirar i crec que és de veres. Tot açò m'ha deixat d'interessar. Sempre és el mateix.  Que bramen, que per aixó cobren i estan on estan. Ní més ni menys.