2 de novembre de 2010

AHI ESTAS TUUUUU: ELS TRES PORQUETS

Perquè ells també són penya que està fatal, i perquè que encara estiguen on estan no pot significar altra cosa més  que s'acosta l'apocalipsi:


El primer dels tres ha tingut la brillant idea de contar-nos en el seu darrer llibre com, l’any 1967 quan tenia 30 anys i va anar a Japó (llàstima que va tornar i no li feren l’harakikri) va fornicar amb dues xiquetes de 13 anys i diu que anaven turnant-se. Diu més coses, que no pense reproduir, no siga cosa que la SGAE em pose una denúncia. Però és que no més veure’l i “se me enamora el alma, se me enamoooora”. Se n’ha armat una ben grossa i el so porc s’ha defensat dient que és ficció i que aixó no va passar mai... senyor Sánchez soporc, ficció o no, estàs contant una experiència sexual d’un homínid de 30 anys en la què tu ets el protagonista principal amb dues xiquetes de tretze. Te n’adones del què dius?. De què ens vols convéncer dient que “és ficció”?. Resumint: un malalt de categoria.
Del segon porquet, què en podriem dir que no s’hatja dit ja? Doncs que és el màxim representant del poble de Valladolid i que a un determinat partit que aspira a governar-nos, li sembla bé que segueisca on està. Total, què ha dit, el pobre simi? . Seguidors i seguidores del Partit Popular; us adoneu que cada vegada el vostre benvolgut partit és més "popular" per l'astall de gentola que teniu? Feu el favor de fer neteja si voleu almenys ser escoltats. A més, l'homínid aquest és un gran promotor de la natura i l’ecologia. És veure’l i t’agafen unes ganes de ficar-lo a una reserva de goriles en època de cel que no les pots evitar...

I per al final; el PORCUS MAGNIFICUS- en italià massimo porchi-. El més gran dels grans perquè ho té tot en aquest ordre: putero, corrupte i president d'un païs. Si l’assumpte del riu-rau aquell de “villa cerdosa”, que era un no parar de polítics “rabiprestos” no era prou, va aparéixer poc després una xiqueta de 18 anys que li deia “papi” al porco massimo aquest –en comptes de on vas ,“auelooo”?, que és com li diu la gent als que venen a fornicar-los quan aquestos tenen 74 anys, que és l'edat del president d'Itàlia. Aquest esdeveniment tan... aaaarggh! li ha costat un divorci de 1’5 milions d’euros mensuals –calderilla pura- .
 I la saga continua. Ara, la nova diversió del l'auelino porcino en té 17, ja parlem de menors i la cosa no té gens de gràcia i el tros d’animal aquest va i truca la policia perquè la deixen eixir de la comissaria, dient que és la néta del president egipci. Algú ha entés tot açò de què va? L'auelo no s'ha pres la pastilla que li tocava? De no haver una menor en tot açò, seria prou còmic, però la cosa és prou seriosa, atès que la policia... li ha fet cas!. La penúltima perleta del president d'Itàlia: "mejor mirar a las chicas que ser homnosexual". Si senyor, el puto amo, d'Itàlia, s'entén. El punky de la política. No oblideu que en morir-se, li faran un funeral d'estat, perquè aquest només se'n va de la política per sobredosi de Viagra.

7 comentarios:

amparo ha dit...

Kike, a vegades, saps qué pense d'energúmenos com estos¿¿?

Que millor ni parlar d'ells, no es mereixen que es parle d'ells, encara que siga malament.
Encara que parega un poc fort, jo crec que la indeferència és la millor arma contra ells. Entrar "al trap" (com col.loquialment es diu) és donar-los notorietat i "ales" per a que es parle d'ells

Indiferència, però també, punitat contra mamaraxos d'estos.

I dic jo, estos, tindran filles¿?¿?

MEQUETREFE ha dit...

Jo tambe pense que no parlar d'ells és la millor arma contra ells, però també pense que sovint no funciona, i és millor nomenar-los pel que són. Atès que càstig, no en reben cap, almenys expressar el fàstic que provoquen... tot i que es perdre el temps.
I sí, il porco massimo té, que jo sàpiga una filla, que és alta directiva o un càrrec d'eixos prou gran de l'editorial Mondadori, de la que és propietari il grande fornicatori.

Neandertal Total ha dit...

A més poder i influència semblen més idiotes. O potser la cosa té una relació directa. No pots ser una cosa sense l'altra.
El que és clar és que són personatges patètics. I amb bons grapats de seguidors, això sí.

MEQUETREFE ha dit...

És per a fer un estudi. Sembla que se'ls fot el que fan perquè no reben cap càstig, i aixó no hauria de ser així, però així és.

Josep Lluís ha dit...

Del primer personatge que parles el que he sentit ha sigut de bocaorella (sembla que descrivia això que contes però a més amb prou de mal gust, de manera despectiva cap a les xiques). Jo crec que al final això no fa més que revertir positivament en les vendes del seu llibre. Ja saps, el morbo.

Anònim ha dit...

Del màxim porc, què dir... i el que s'ha dit encara no és prou, com està eixe personatge de president? :S
Del segon havia sentit que havia passat alguna cosa però no sabia el què.
és que abelleix dir-los de tot, eh?

MEQUETREFE ha dit...

De tot i més. Abellix tindre'ls davant per dir-los quatre coses.