26 de gener del 2012

NOVES GLÒRIES A ESPANYA (II)

 

Bé, tothom ja n’està assabentat; Francisco Campos i Ric Lacoste són no culpables. I és que no queda provat que els pobres homes acceptaren cap regal per part de gentola molt bruta per aconseguir beneficis .
Fins ací tot és magnífic, perquè? Doncs perquè parlem de la Comunitat Valenciana, un lloc on, a l’amigatxo de Castelló, el del “aeropuerto del abuelo”, li ha tocat la loteria més d’una vegada i ara, quan li demanen que pague 4,2 milionets de res, el pobre malparit no els pot pagar i no comprenc com els valencians no estem fent una col•lecta per  què aquest pobre desgraciat no vaja a juí. En tot cas, jo propose fer tots els anys una peregrinació al monument de l'aeroport, per a glorificar a tan honorable infraésser.
Un altre senyor de l’imperi taronjeril, Alfonso Rus, ha dit que “ahora cree más en la justicia”... jo, en canvi, ara crec més en la mare de Déu i en els miracles. Rita, en la seva línia “s’aspirita”, i en Alacant, que és eixe tros de la Comunitat Valenciana que està entre València  i Múrcia,  ni saben ni contesten, com sempre...
La cagada en la cara és més gran quan apareix  la secretaria general del Partit Popular, eixe que mana en Espanya, que està entre França i Gibraltar -més enllà també està Marroc- i pregunta "quién repone ahora la honorabilidad de ambos políticos, sometidos "a juicios especiales, sumarísimos y paralelos" quan la resposta és molt més que contundent: l’honorabilitat la reposen eixes gravacions on un la dona d’un li diu a l’altre que “se ha pasado tres pueblos” amb el regal i el molt honorable li diu allò de “te quiero un huevo”. Quant a Ric Lacoste, l’honorabilitat queda reposada en la conversa gravada on li diu al del bigot ple de baba més o menys el següent: “Este me tiene socarrao”. “A ver si le metes un par de ideas en la cabeza. Dile que yo, puedo serle más útil en  el gobierno que como presidente del partido”.
I és que, la secretaria general del partit i l’astall de malpartis aquestos no saben el refrany que diu que “la boca és un torcamans”. Ara, per acabar-nos de humiliar a tots els valencians, només cal que ens els tornen  a posar perquè ens dirigisquen. D’aquesta manera, el régim polític exportat des de la Comunitat Valenciana a la resta d’Espanya -conegut com “filldeputisme”-, pujaria un graó qualitatiu, seria l’etapa del “refilldeputisme”.
Per cert, jo ja estic arreglant-me els papers, algú s'apunta?
L'equip d'investigació de la penya està fatal ha aconseguit en exclussiva la imatge de la que serà la nova estatua de polloset Ripollés que s'instal·lara a l'entrada de les Corts Valencianes, por favor, no enamorarse: