16 de febrer de 2011

SERÀ DE VERES?

  • Què Francesc Camps hatja dit que es el candidato más respaldado de la historia de las democracias occidentales? De veres. Sorpresa? fàstic? indiferència? vergonya?. No. Llàstima. El que sent és veritable llàstima. Per què? perque denota molta desesperació. Aquest tipus de  burrada "sóc el millor dels millors perquè ho dic jo", en plan "porque yo lo valgo" només la pot dir una persona excessivament egòlatra quan ja no li queda res més a dir o un anunci de L'Oreal en el segon cas.
  • Serà de veres que açò ho podria dir un pobre imbécil a qui només li riuen les gràcies quatre? podria ser de veres. Però no. Ho ha dit un president d'una Comunitat Autònoma. De la meva. El meu suposat representant legítimament escollit. De veres. Pense que o li falten "tres pitxerades" o que és una burla directament. No sé si coneixeu el la definició del concepte "ascopena". Vé a ser la sensació que em provoca. De veres.
  • Serà de veres que no té res més a dir? ni ho sé ni ho vull saber. Per a ell, el cas del porc.
  • Serà de veres que Fabra se'n va? No és del tot de veres. Per a ell, el cas del porc.
  • Serà de veres que la major part  dels votants del Partit Popular recolzen  i volen aquest Partit Popular? ni m'ho vull  ni m'ho puc creure, però sembla que si. Que dolent és el sectarisme, que elimina qualsevol crítica. I açò passa en tots els partits, en tots els llocs. Sectarisme. Sectarisme que separa qui discrepa, que assenyala qui no està d'acord i que aparta fins eliminar l'individu en benefici de quatre.De veres. Per a ells, el cas del porc. Açò no hauria de seguir així, però resulta que vivim en un món on el porc ens fa cas a nosaltres, no a ells. Mentrestant, una pregunta més:
Serà de veres açò? Espere que, tot i que no li tinc cap simpatia no ho siga!
 

5 comentarios:

maria ha dit...

Vull pensar que aquest és dels que les diuen i se les creuen, però és que ací a València (i jo no sé perquè collons) la gent el vota i li dona raons per a creure-s'ho!!

A mi al vore'l i escoltar-lo se'm rebolica la panxa, no sé si això s'aproximarà a allò de "l'ascopena"...

amparo ha dit...

Serà de veres que tornaran a guanyar¿¿?
Sense cap dubte. I, un "ascopena" de veres serà.

miquel ha dit...

Ieee que este home es un senyor!!!
Fa6 o 7 anys que es riu de nosaltres i la gent el vota!!!! Aixo si que te merit... o desmerit per la resta de partits. Dubte que es presente a les proximes...

MEQUETREFE ha dit...

Maria, jo també pense que es creu el que diu i que la gent li dona raons.Quant a "Alejandro Magno" si que rebolica un poquet, si.
Quant a "l'ascopena", vé a ser un estímul, una reacció que pot ser provocada tant per veure al molt imputable com per sentir al "poc audible".
Amparo aixó serà asco,pena, ascopena i moltes més coses que "poden ferir la sensibilitat del lector",hehe. Si que serà de veres, si.
Miquel, coincidisc amb tu en que no és un mèrit d'ell sino un desmèrit de la resta que crec que abans que res no troben la manera i en segon lloc els ho impedeixen tant com siga possible. Jo no voldria que es presentara, però veig la tele i llisc el diari i el que diu m'agafa "ascopena".

Morning Star ha dit...

Hi ha molt sectarisme, com dius, i també molt poca oposició com ha dit Miquel.
Al remat: els admiradors el seguiran votant perque "creuen" en ell i els contraris, veient que no hi ha oposició, repartiran el seu vot entre les altres opcions.
Jo no sóc partidari d'aixó anomenat "vot útil", pero és que a més els d'ara ni se'l mereixen, dubte que siguen "útils".