8 d’abril del 2010

DUES FOTOS D'ACTUALITAT

La primera, "Me Matas Jaume Matas":

Resulta que no ho sabiem, Jaume Matas és innocent i li han destrossat el futur!:
 http://www.elpais.com/articulo/espana/Jaume/Matas/IB3/han/destrozado/futuro/elpepuesp/20100408elpepunac_1/Tes
La veritat és que podria escomençar en el club de la comèdia, que de moment, està demostrant bones qualitats per a l'humor. Normal que t'han destrossat el futr, t'han bolat 3 millonets d'euros que havies estalviat amb molt d'esforç de torcar-te el cul amb escobilles de vàter que costen centenars d'euros. La llàstima és que no hatja xapat el talego, o millor dit, que la justícia en Espanya s'apanye d'aquesta manera. Si té 3 milions d'euros per a fugir de la càrcel, què no té el miserable aquest?. No sé si sentir indignació o fartera. La indignació vé associada a l'encabronar-se, mentre que la fartera implica fàstic. Què pena, una persona com aquesta sense futur, quan haguera pogut ser una veritable dancing queen en la presó...
La segona,"Atrápame si puedes":
Maredeu senyor quina imatge més representativa del que és un "merder".Boques tapades que amaguen el que estan dient, el amiguito del alma en postura de "dis-me què vols que et porte" i la riseta d'una persona que és molt honorable a centímetres d'un veritable malpirlante. Si Senyor, un aplaudimet per al fotògraf. Estos quatre són els que tallen el bacallar en la Comunitat Valenciana, senyores i senyors. Un està en la càrcel, el del Infiniti, no sési encara passa pel Senat exercint de representant del poble valencià (o sea), o si està en el Cabanyal portant una excavadora (Lacoste, això si),el de darrere encara ens representa i sembla un ninja, perquè no fa sorolli i el molt honorable ho escric en minúscules perquè només té 900 € al compte corrent i un cotxe de 15 anys i potser no li caiguera bé que sent tan modest la majúscula li quedara gran.
Definitivament, fartera.

3 comentarios:

Àngels ha dit...

en la ultima setmana a molts blocs que llig està parlant-se d'aquest tema i de la Merda de Polítics que hi ha en aquesta nuestra comunidad.
No entenc que es el que ens passa a la societat. Com estar tots callats. Com pot ser que no ixquem al carrer exigint responsabilitats...
Clar, comence a entendre perque ho fan. Si son intocables...

amparo ha dit...

I quin asco més gran...

Mequetrefe ha dit...

I tant que son intocables. Què vols 3 milions, doncs agafa'ls i deixam en pau, que encara em queda molt que robar!. La justícia també de vegades cau en ridícul. Almenys espere que les urnes els facen apretar el culet, perquè jo com a ciutadà, estic molt més que decebut amb la classe política d'Espanya. Pense que la política és vital per a la societat, però aquesta política i aquestos polítics són inútils, consentidors de delits i incapaços fins a uns extrems que no havia vist mai!. Els uns i els altres només volen vots, quan més d'un el que mereix és la presó. ASCO.