8 de novembre de 2010

QUÈ MÉS? ARA, EL SENADOR.

Una mostra claríssima del que és un representant del poble valencià. Parla Mònica Oltra, fa l'imbècil, un suposat representant dels valencians i una moderadora que li diu  a la persona a la què estan molestant que "se ciña al tema". I dic jo, per a partir paperets i parlar pel mòbil, perquè no se'n torna al cole i ens estalviem un sou almenys tan gros com ell?.  I què hagem de tenir tarambanes -per no dir altra cosa que me la reserve per si me'l creue algun dia pel carrer- com aquestos en llocs com la màxima representació autonòmica  és legal? jo ho entenc com que no només es riuen  de Mònica Oltra, ho fan de tots els valencians, siguen del partit que siguen. LAMENTABLEMENT OFENSIU!. D'on ha eixit eixe i què pensa que pot aportar?.

4 comentarios:

miquel ha dit...

Jo ho sent.... GOMA 2!!!!!!

Àngels ha dit...

Es una barbaritat i una situació lamentable la que estem pemetent els ciutadans als nostres polítics... perque el tipejo eixe es riu de Monica Oltra, pero alhora dels seus votants i de tots els ciutadans que creuen en el sistema democràtic...
uf...i que calenteta estic amb la colla de politics que tenim ! (comence a necessitar un estintor o m'encendré)

MEQUETREFE ha dit...

Miquel, goma 2 igual no, però fóra de la política la gentola aquesta, sense cap dubte.
Àngels, totalment d'acord amb el que dius sobre l'ésser humà aquest.Jo el que tinc és fartera de la gent que se'ls nota perquè estan on estan i quin grau de compromís que ténen. Simplement em fan fàtic, són veritables timadors, amb totes les lletres.

Speaker ha dit...

Una vegada més, s'ajunta la fam i les ganes de menjar. Un diputat que no para d'enguiscar, maleducat (tot el que vulgueu) conscient que Mònica Oltra és una persona molt susceptible. I així no convencerà ningú.