4 de juliol del 2010

UAU! ; Cuatro no para de sorprendre.

No volia postejar tan sovint, però és que açò ja és passar-se'n: Començaré dient que la meva parella és de Paraguai,continuaré dient que tornen a ser els de Cuatro(programa "UAU!"), cadena que ja coneixem per tenir periodistes esportius que donen almoïna a un home què demana per burlar-se'n i acabarem dient que llevat d'anar dirigida a Paraguai, la broma i el comentari "jugadores de España, en vuestras manos está que no mueran miles de millones de niñas paraguayas" fa ganes de trobarse'l un dia pel carrer per comprovar si els cactus caben per un fogó humà. Si senyor, sembla que la crisi també arriba a l'humor i als cervells. Quant al programa i al video; Uau! que graciós!. Barreja misèria infantil i futbol per a fer humor... ja en van dos. I a més, és que cobren per açò!. Es pot caure més baix? si, només cal seguir tenint audiència. Si la "gent" aplaudeix... No sé qui és més ignorant, "l'humorista" o el públic.Vergonya i fàstic.

7 comentarios:

Speaker ha dit...

La veritat és que gràcia, per a mi, en té poca. Seria interessant veure què en pensa un paraguaià. No solc emprar esta expressió, però és un humor de prou de mal gust.

MEQUETREFE ha dit...

I que ho digues. Quant a què en pensa un paraguaià, la primera impressió és indignació, però automàticament vé la compassió pel personatge aquest, que ni sap ni vol saber...en fí.

Clareta ha dit...

Cada vegada tinc més dubtes sobre la definició de la paraula "humor".

Juanlu ha dit...

Este tio es un imbécil arrematat.

Àngels ha dit...

No puc vore el vidio... pero, pel que conteu, millor ni veure'l.

MEQUETREFE ha dit...

Hola a tos i a totes. Unes entrades més avall parle sobre el bon gust i el mal gust, i com diuen Josep Lluís i Clara, açò és de mal gust i la definició de la paraula "humor" jo tampoc la tinc massa clara.Ie "Juanlu" m'alegre de veure't per ací!Espere veure't més i comentant altres posts de temàtica menys irritant .Coincidsc amb tu. Però jo no sé a sant de què "rascar tant la fita". Este xic apareixia en un programa de Cuatro (estas no son las noticias) i a mi em semblava bó. Però açò no és ironia per a riure, és ser imbècil ("la xiqueta" diu que a la seva besàvia la va violar Hernan Cortés!!). Àngels, de veres que no es perds res, jo l'he posat per indignació pura i dura...

amparo ha dit...

No he vist el vídeo, i la veritat és que, després de llegir els vostres comentaris, no tinc gens de ganes de vore'l.
Pense que ha de ser molt desagradable.