16 d’abril del 2012

ENTREBANC



La successió de mecanismes que impliquen l’acció, el fet i el pensament no és lineal, és circular. Si penses bé, actuaràs millor,perquè sents que estàs fent el que és correcte. El  teu pensament pot modificar la teva conducta, però la teva conducta també pot modificar el teu pensament.  Actuar pot canviar la teva manera de pensar i de sentir. Quan no et trobes bé, intenta fer  les mateixes accions que faries com si res no passara, açò pot modificar la teva manera de sentir i de pensar.
Si no actues com penses, acabaràs pensant com actues. Per passar a l'acció cal sentiment, sentir que cal actuar. Pensar deriva en sentir i sentir pot derivar en fer. 
La teoria, preciosa. La pràctica...molt complicada?.

6 comentarios:

Àngels ha dit...

Si, molt complicat. De fet, jo diria que "impossible" eixir del bucle.

amparo ha dit...

Sí, aixó de fer el que es sent, sentir el que es pensa i pensar el que es fa, jo crec que està relacionat amb el ser conseqüent en ú mateixa.
I sí a vegades és molt difícil ser conseqüent en ú matiexa; De fet
el conseqüent es pot equivocar, s'és humà; pero sempre des de la convicció i no des de l'especulació.
Interessant post, dona de sí per a donar-li a la "bola"
:)

Morning Star ha dit...

L'entrada m'ha flipat, de veres.

Me l'imprimiria per a que Sefolk li posara música. I ho dic en serio.

dani ha dit...

estic d'acord, crec que la clau per engegar el motoret es malgrat un sentiment negatiu (gosera per ex.)FER, amb tota la desgana que tingues (comunment sonegut com "Deixar-se de polles!") Automaticament et trobes pensant alló que fas. I amb temps, generes lequilibri de tota la roda. Saluts

MEQUETREFE ha dit...

Àngels: Jo també crec que és impossible eixir d'eixe bucle. Que siga un bucle i no una línia és el que em semba curiós. Si fóra lineal, una cosa portaria a l'altra, però com que és un rogle, pot botar-ne un pas, però acabes en el següent...
Amparo:Cert, s'ha de ser conseüent per convicció, no per especulació. Eixa me l'apunte!.
Pere: Com c****ns li posaries música a aixó? m'agradaria veure-ho...
Dani: eixa és la clau, si senyor.
Salutacions a tots.

Morning Star ha dit...

Pues la música està mig posada, en serio, el que passa és que no m'ha quedat molt "folkie" i no sé si li pegaria a Sefolk.