28 de novembre del 2010

EL CONCEPTE DE VIDEOCLIP

Quan una cançó és "bona" i es grava un videoclip que correspon a la qualitat de l'obra composada, l'èxit està garantit. Grandíssim. Conta la llegenda que està gravat en el bar "el kwai " o "Kwai" que es on diuen que van en una coneguda cançó ... "vamos al kwai, al berberecho, al calimocho y a lo hecho pecho. Que quiénes somos de dónde venimos, a dónde vamos si se acaba el vinoooo" i home i la dóna majors que apareixen són els propietaris. Em recorda actes de festes on ets tu el que està darrere la barra.
Només un trosset de la lletra:
Himno de riego
menea el bullarengue
smoke on the water
hahaha

6 comentarios:

Neandertal Total ha dit...

A mi la cançó aquesta sempre m'ha agradat, però pot ser que el vídeo encara més. Veure els 2 iaios movent els gots i botant no té preu. Mola de veritat.

MEQUETREFE ha dit...

Si, a mi m'encanta. Té un aire de video clip i de fes"festival" gran. Quan no hi havia youtube els videos semblaven millors...

Giménez ha dit...

Fresca i original; la veritat és que tota la sotisficació musical de hui en dia fa molta caguera

Morning Star ha dit...

Barbaritats!

I és de veres: la festa que tenen els iaios és autèntica, molt millor que l'altra penya.

MEQUETREFE ha dit...

Sr. Gato, benvingut de nou. Quant al concepte "sofisticació musical" hauriem de mantenir una "disputa dialèctica" asseguts en un "bareto del gueto" d'eixos que tú saps.
Dr. Morning, tens raó, la festa dels iaios jo també crec que és de veres, "no fingida" o sobreactuada, i per tant, millor que la de la resta...

amparo ha dit...

Mequetrefe,

Que tots estos grups són els de la meva joventut anys 80-90!!!
M'encanta recordar-la.

La parella de la dreta: Autèntica!!Festa total!!!.