23 d’abril del 2011

L'AMAGATALL



Sempre  que estic una temporada al mateix lloc, procure trobar un amagatall. No és un amagatall del tipus “cau de conills” o “bar de malpirlantes”. No és solament un amagatall físic, és també un amagatall “espiritual”. No cal que siga un lloc especialment bonic , transitat o solitari. Només cal que siga un lloc on puga sentir-me suficientment anònim com no reconéixer la gent que hi ha i que aquesta no em reconega. Un lloc on puga estar en silenci, fent una passejada, contemplant el paisatge si és possible, pensant en qualsevol assumpte particular o intentar allunyar un poc els pensaments.  No cal que estiga lluny, potser un parc, un barri, una sèrie de carrers determinats, el banc d’aquella plaça. És simplement un lloc especial, i prou. Ja fa dos anys que visc ací i he trobat més d’un d’aquestos “amagatalls”. Potser per això m’agrada tant aquest poble, perquè he trobat  molts “amagatalls”. Fa uns dies, la persona que potser millor em conega, qui segurament no llegirà açò, em va preguntar I tú allí on t’amagues?  Aquestes fotos són la resposta.

7 comentarios:

Speaker ha dit...

Doncs a mi em pareix un lloc bonic.

Sí, és cert, n'hi ha prou que a tu et diga alguna cosa eixe lloc.

Amaga't però no et perdes! ;)

Salut

Àngels ha dit...

Jo fa temps vaig perdre el meu amagatall i fa poc el vaig retrobar... la cosa es que sempre ha estat ahí, sempre havia estat ahí i jo ho havia oblidat.

miquel ha dit...

Mola ,mola!!!!

MEQUETREFE ha dit...

Gràcies als tres pels comentaris. Per cer, una curiositat: l'altre dia vaig llegir que l'estructura eixa de formigó de la primera foto és un niu d'ametralladores que s'utilitzà en la guerra civil!. Jo pensava que era qualsevol cosa per a detindre l'erosió, però no ho tenia molt clar.

Giménez ha dit...

jaja, molt bó aixó de "i tú on t'amagues?", bona pregunta

sergey kersey ha dit...

ves al tanto, jo m'amagava en el mirador de la Punta del Cavall en Benidorm i ja sabeu les coses que vaig viure. Acossat per un homosexual d'uns 50 anys valencià que "anava a buscar caragols", registrat per un poli nacional molt nerviós i tres àrabs de traje baixant caleta avall i dos curves més arrere un patrulla de la nacional espiant-los.

MEQUETREFE ha dit...

Xe Sergei, benvingut!. Eixes històries les agafa Iker Jímenez i fa un programa! :)