21 de juny del 2010

¿QUIÉN ES ESE HOMBREEEEE....?



És l'autor d'aquestes perletes, entre d'altres: "Si ser cacique es ejercer de presidente, sí soy cacique". "El que paga, manda". "Si me toca la lotería, me sacaré la pirula y mearé en la sede de Izquierda Unida". "Ni sé a la gente que habré colocado en 12 años". "El pueblo me ha absuelto". A aquest ilustrat del segle XXI,després de sis anys d'investigar-lo, que ja és investigar -menys van tardar en inventar el Tamiflú- se li demana que justifique d'on venen 3,6 milionets d'euros de res que no ha justificat. Aquestos 3,6 són part d'uns 8 milionets de res que ell i la seva muller, que també sembla estar en la mullà, van guanyar des de l'any 1999 a l'any 2004.
Un altre ilustrat aspirant a governar Espanya (no oblideu que aquest podria manar en l'estat espanyol!!)anomenat Rajoy va soltar la següent perleta: "Es un ciudadano ejemplar". Jo, que també sóc un ciutadà que vol donar exemple, vaig a promoure un nou moviment: si ens toca la loteria de què el jutgen i el condemnen, organitzaré un viatge a Castelló per a qui vinga es traga la pirula i pixe la façana de la Diputació de Castelló, on l'"absuelto del pueblo" aquest  treballa . Les persones que no disposeu  de "pirula" també podeu contribuir, la qüestió és donar exemple, no és així ?. L'apocalipsi cada vegada s'apropa més!.
Buuf! no em digueu que la imatge de baix no fa por (em vé al cap la banda sonora de El Padrino) entre altres coses. Si és que és tota la imatge d'un ciutadà exemplar, si senyor, un exemple a seguir, l'exemple pirula!.

4 comentarios:

amparo ha dit...

Pareix que estiga apuntalat per a dir:

"Vuuuvuzeta!" :)

MEQUETREFE ha dit...

A mi si que m'agafa vuvuzela quan el veig! maeuuuuuu!

Morning Star ha dit...

La fot de baix pareix un "Gurrutxaga amariconao", encara que fa por, sí...

MEQUETREFE ha dit...

Si tio, en la foto eixa sembla que el nom complet siga "Carlos Fabra Gurrutxaga", vaig a veure si trobe algun video "jocoso", que segur que hi han...