23 de juliol del 2010

AHI ESTAS TUUUU...


Un diu que “La Ley de Salud sexual y reproductiva no es ley” i altres opinen que hi ha que indultar a militars condemnats per crims comesos en la dictadura xilena. Tots són representants de l’església catòlica i pel que sembla, membres de Tribunals Constitucionals, que saben què és llei, què no és llei, quan s’ha d’indultar algú i quan no. El primer és un tio molt gran, sobretot perquè pensa que algú que no té salut sexual ni reproductiva- com és el seu cas-, pot opinar sobre la salut sexual i reproductiva dels altres. Quant a la salut mental, millor no dir res. Jo pense que la llei que m’obliga a pagar impostos no és llei, puc objectar? Li demanaré consell espiritual i potser que sexual, perquè el que aquest ésser humà diu va a missa, mai millor dit.

Els altres, simplement són humoristes i tertulians reconvertits a bisbes. De veres creuen que s’ha d’indultar als assassins i torturadors de la dictadura xilena que ells mateixos recolzaven? Doncs van i diuen que és imprescindible defendre la vida indefensa i la dignitat humana. Els mateixos als que no s’ha sentit cap disculpa fa poc més de trenta anys demanen defensa de la vida i dignitat humana.

Aquesta gent sembla que viuen en el “día de la marmota”: quan no és l’avortament, són els homosexuals o la no utilització del preservatiu i quan no,el perdó per a torturadors i criminals polítics i militars. I sense cap vergonya, giren el cap quan hi han problemes al seu nucli. Problemes tan greus com l'abús infantil o d'altres menys greus com la malversació de fons. GENTOLA.

5 comentarios:

amparo ha dit...

I, ja que el clero es creu legitimat per a opinar de tot, pregunte jo: Qué opinarà d'açò?¿?

http://www.elmundo.es/elmundo/2010/07/23/internacional/1279878521.html.

Viva la vida loca!!! i...
"A dios rogando y con el mazo dando" Dí que sí.

amparo ha dit...

http://www.elmundo.es/elmundo/2010/07/23/internacional/1279878521.html

Ara sí.

Mequetrefe ha dit...

El que fan és negar l'evidència d'una manera descarada i pretendre donar lliçons de moral. Si segueix així,jo crec que a l'església li queden dos camins; o radicalitzar-se (Déu no ho vullga, mai millor dit) per fer "demostracions de poder" amb discursos més populistes encara o desaparéixer
d'una manera més o menys lenta, perquè no hi ha cap intent de cnviar el discurs.
L'enllaç al que et referies és aquest, no sé perquè no apareix sencer:
http://www.elmundo.es/elmundo/2010/07/23/internacional/1279878521.html

Mequetrefe ha dit...

A mi tampoc m'apareix sencer, però bé, buscant la data, la secció i el diari, ix. Només hi ha una notícia que esmenta l'església.

amparo ha dit...

Per a que ixca l'enllaç complet cal anar al post, fer click al títol del post i ahí apareixen tots el comentaris i, en el segon comentari, l'enllaç complet que, per a visualitzar-lo caldrà copiar i pegar en la
barra de direccions, donar-li al "intro" i... VOILÀ !!!:

Mireu com es diverteixen els predicadors de la moralitat i bona fe.
No s'ho monten poc malament ni res :)))