27 de setembre de 2010

PERIODISME,PALEONTOLOGIA I FATXERIO MORTAL 3: QUÈ GRAN!

 “Los neandertales habitaron en Europa hace entre 200.000 y 27.000 años. Luego se extinguieron (...) Sus cuerpos eran generosos, fuertes, robustos, sólidos. Ellos fueron los verdaderos europeos. Europa los vio nacer y contempló su extinción. Algunos tuvieron suerte y se cruzaron con el ‘hombre moderno’ –según parecen demostrar las últimas investigaciones–, con el que los neandertales convivieron en territorio europeo unos diez mil años antes de desaparecer. África alumbró al ‘homo sapiens’, que llegó a Europa y Asia hace unos 40.000 años (...) ‘Neandertal’ era europeo. El ‘homo sapiens’, un inmigrante africano (...) Neandertal, el aborigen europeo, fue más débil que nuestros abuelos sapiens .Y si hubieran sobrevivido, seguramente hoy el mundo sería un lugar mejor”.
Vos agrada la perleta? l'ha escrita una tal Angela Vallvey en "la razón" -que és el que ella ha perdut- . Amb la quantitat de gent que hi haurà amb una carrera de periodisme inscrita en les oficines de l'INEM!.  Seguint el mateix plantejament, jo considere que el neandertal no ha acabat de desaparéixer; escriu en la razón i té forma com la de la persona que apareix ací a l'esquerra. Ella  si que representa allò que és "autòcton", si senyor.
Dir que l'"homo sapiens" és un immigrant africà quan Àfrica no existia i que si haguera sobreviscut el neandertal, el món seria millor, és una afirmació digna de constituir un club de fans per a aquest ésser humà. Que animal!. El que més m'agrada de tot és quan posa "hombre moderno" entre comes, com si per venir del que ella diu que era Àfrica el fera menys modern. Què refatxa i què gran alhora! De tan absurda que resulta fa fins i tot un poquet de llastimeta, no creeu? Hi ha que ser molt, però que  molt malalt per a afirmar açò.
Recordeu: No hi han palmeres, però hi ha cada dàtil!. S'acosta l'apocalipsi.

4 comentarios:

Morning Star ha dit...

Tio, mira que files prim!

A mi la veritat és que em sorprén l'afirmació de que, amb els Neardentals, el món seria un lloc millor. No entenc molt bé perque ho diu. Perque era europeu? Pero qué collons era llavors europa?

A més, l'evolució cultural ens haguera portat quasi que al mateix lloc, haguérem sigut Neandertals, Australopitecus, Pitecantropus o Tocaelscollonsus.

Anònim ha dit...

Al de dalt. (rotllo sepa).
Jo pense que efectivament el Neandertal era mil voltes millor que el homo sapiens perque vivía al Nord i la presiò era menor (no podeu discutir l'argument perque el que he lleguit clama al cel).

QUANTA LLANA!!!!!...com dirien en Morella.

Fdo: Farrukito Handicap.

MEQUETREFE ha dit...

Morning, amb aquesta gent, jo ni aigua.Dir quel'homo sapiens era un immigrant africà és absurd, tant una cosa com l'altra. Insistisc, el que emigra és el cervell d'alguns, i emigra tant que fa aquesta afirmació.
Jo no sé on ens haguera portat l'evolució cultural, però pense que Tocaelscollonsus, n'han sobreviscut uns quants i escriuen en periòdics.
Farruquito, venint de tu, aquestes afirmacions, són poesia pura. M'agrada aixó de Quanta llana!

amparo ha dit...

I jo que m'havia llegit un llibre d'esta xicota... es titulava "Los estados carenciales", va ser Premi Planeta al 2002 i,.. em va agradar i tot.

Ara que, amb declaracions com estes...