4 de juny de 2009

JA ESTÀ BÉ,NO?


Com les eleccions europees estan al caure, en la tele s'han fet alguns debats on les conclussions que he extret (a grans trets) després de veure'ls i reflexionar són les següents:Mayor Forella (que no l' orella major, per què no atén, no escolta ni a pataes este!): "Europa és molt important i vosaltres a Espanya ho esteu fent com el cul"

López Aguilar (que per cert, té dos còmics publicats que fan burla dels polítics!!): "Europa és molt important i vosaltres a Espanya ho feieu com el cul.

Willy Meier (el d'Esquerra Unida, que igual que Teruel, existe): "Europa, que és molt important ,no respecta el poble palestí, i vosaltres a Espanya ho heu fet com el cul".

El d'ERC, de "cuyo nombre no puedo acordarme": "Catalunya és important en Europa, que és prou important,visca el Barça, en Catalunya ho hem fet millor".

La pregunta és:


On és el vostre programa polític? ni tan sols en teniu o esteu guardant-lo per al dia 8, quan ja sapígueu qui ha guanyat i començar a "ficar canya" els uns als altres?.

Així és com preteneu "animar" a que la ciutadania vote?.

Quin és el vostre projecte per a Europa? .

La veritat és que aquesta campanya a favor del vot en blanc està eixint-los de meravella, i al mateix temps estan donant una imatge claríssima de quant els interessa Europa!. A tots i a totes els implicats, gràcies, perquè tenia dubtes, però ara ja estan resolts; vos penseu que la gent és fidel a un "color" polític, i amb aixó en teniu prou, però, de veres vos escolteu quan parleu? ja farteu!,i veritablement mereixeu que almenys amb el vot, la gent vos diga una frasse que cada vegada que la sent em ve la risa: "Eh tio, pareu!!".4 comentarios:

amparo ha dit...

Jo, sincerament desconeix el programa electoral dels partits que concorren a les europees.

I és que, en els espais electorals reservats a cada partit més que difondre les seues propostes, el que fan és tirar per terra al partit contrari, però parlar d'Europa res de res.

I això cansa, és aburrit, i més que informar, confundeixen al electorat.
Ara que hi ha un lema que diu, " confunde que algo queda".

amparo ha dit...

Per cert, que apanyat ixes en la nova foto del teu perfil jajjajajjaj

Ara que, la foto del xino en l'aspiradora eixa, ja és massa; un dia d'estos igual te l'agarre prestada per al meu blog. És total!!.

Templenton Peck ha dit...

Eixa és l'autèntica cara de Templenton Peck (veure capçalera de "el equipo A"). Ja et passarè una carpeteta d'imatges...Quant als polítics, aixó de "confunde que algo queda", pense que és cert, però és que aquesta vegada es nota massa que no tenen res a dir.

Morning Star ha dit...

Un altra reflexió que sumar a les vostres, amb gran sentència final:

http://www.elpais.com/articulo/ultima/encefalo/elpepuopi/20090605elpepiult_1/Tes